KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Alice in Wonderland Kleurplaten voor Kinderen

Als uw kind van Alice in Wonderland houdt, dan zal het deze kleurplaten geweldig vinden! Hier zijn vijf Alice in Wonderland kleurplaten voor kinderen die hen zeker urenlang zullen vermaken.

De eerste kleurplaat is van Alice zelf. Op deze foto staat Alice voor de deur van het konijnenhol. Ze ziet er heel nieuwsgierig uit en staat op het punt het hol in te gaan. Deze kleurplaat is perfect voor kinderen die fan zijn van het boek of de film.

Alice in Wonderland Kleurplaten Printen

Alice in Wonderland kleurplaten

De tweede kleurplaat toont de Mad Hatter. Hij geeft een theekransje met zijn vrienden, de Maartse Haas en de Dormuis. Ze zien eruit alsof ze veel plezier hebben! Deze kleurplaat zou geweldig zijn voor kinderen die graag buiten de lijntjes kleuren en creatief zijn.

De derde kleurplaat is van de Cheshire Cat. Hij zit in een boom met een grote grijns op zijn gezicht. Deze kleurplaat zou perfect zijn voor kinderen die fan zijn van katten of dieren in het algemeen.

De vierde kleurplaat is van de Hartenkoningin. Ze ziet er heel vorstelijk uit en houdt een kaart in de vorm van een hart vast. Deze kleurplaat zou geweldig zijn voor kinderen die graag kleuren in roze en rode tinten.

De vijfde en laatste kleurplaat is van Alice die in het konijnenhol valt. Ze kijkt heel verbaasd als ze naar beneden tuimelt in het onbekende. Deze kleurplaat zou geweldig zijn voor kinderen die fan zijn van avontuurlijke verhalen

Deze vijf Alice in Wonderland kleurplaten zullen zeker in de smaak vallen bij kinderen die van het verhaal of de film houden. Ze zijn ook geweldig om kinderen te helpen hun fijne motoriek te ontwikkelen en hun creativiteit te verkennen. Dus print deze kleurplaten vandaag nog uit en laat je kind plezier hebben!

Bedankt voor het begeleiden van KleurplatenGB. Help ons alstublieft 5 sterren te beoordelen om de auteur te ondersteunen

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

0 / 5. 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB