KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Beste Dolfijn Kleurplaten Printen

Dolfijnen zijn niet alleen een van de meest geliefde dieren in de wereld, maar ook een van de slimste. Ze leren gemakkelijk trucjes en lijken altijd te glimlachen. Het is geen wonder dat kinderen zo dol op ze zijn! Als uw kleintjes fan zijn van deze vriendelijke dieren, dan zullen ze deze dolfijn kleurplaten geweldig vinden.

leuke feiten voor kinderen

 

Wist je dat dolfijnen geen vissen zijn? Het zijn eigenlijk zoogdieren! Ze ademen door de spuitgaten op de bovenkant van hun hoofd, baren levende baby’s, en produceren melk om hun jongen te voeden. Dolfijnen hebben ook een zeer goed gezichtsvermogen en kunnen zowel in als uit het water zien.

Er zijn veel verschillende soorten dolfijnen, maar de meest voorkomende soort is de tuimelaar dolfijn. Tuimelaars zijn grijs met een witte buik en donkere vlekken op hun flanken. Ze kunnen tot 2 meter lang worden en tot 1.400 kilo wegen! Enkele andere populaire soorten dolfijnen zijn de orka (ook bekend als de orka), de griend, en de gevlekte dolfijn.

Dolfijn Kleurplaten Printen

Klik op een van de afbeeldingen hieronder om je eigen dolfijn kleurplaten uit te printen. Deze kleurplaten zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en zouden een goede aanvulling zijn op een onder-de-zee-thema of lesplan.

We hopen dat uw kinderen genieten van deze dolfijn kleurplaten! Als u op zoek bent naar meer kleurplaten voor dieren, kijk dan zeker eens in onze archieven voor heel veel leuke opties. Van reptielen tot knaagdieren, we hebben voor elk wat wils!

 

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

0 / 5. 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB