KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Beste Hello Kitty Kleurplaten voor kinderen 

 

Hello Kitty is een zeer populair karakter en haar kleurplaten zijn zeer gewild bij kleine meisjes over de hele wereld. Ik heb een aantal van de beste Hello Kitty kleurplaten online beschikbaar voor het plezier van uw kind verzameld. Alle kleurplaten zijn printbaar en gratis

Hello Kitty is gemaakt door Sanrio in 1974 en ze is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hello Kitty wordt afgebeeld als een witte Japanse bobtail kat met een rode strik. Ze wordt gekarakteriseerd door haar schattigheid en onschuld

Beste Hello Kitty Kleurplaten

Hello Kitty kleurplaten printen

Hello Kitty kleurplaten zijn erg populair onder kleine meisjes over de hele wereld. Volgens een onderzoek uit 2006 was Hello Kitty het best verkochte personage van Japan. In 2000 werd ze bekroond met de titel van “Image Character of the Year” op de Vijfde Jaarlijkse Animatie Kobe Conferentie. In 2005 kondigde Sanrio aan dat Hello Kitty op de markt zou worden gebracht voor een ouder publiek en bracht een lijn uit van mode-accessoires, briefpapier en gadgets voor volwassenen genaamd “Hello Kitty Angels”. Daarnaast brachten ze ook een lijn uit van producten voor tieners genaamd “Hello There” en producten voor jonge kinderen genaamd “Small Gift”.

Hello Kitty is ook te zien geweest in talloze tekenfilms en films zoals Theophilus London’s muziekvideo “I Stand Alone”, Katy Perry’s muziekvideo “California Gurls”, en South Park’s “Good Times with Weapons”. Ze was ook te zien in commercials voor bedrijven als Coca Cola, Kawaii Crush, Nintendo DS, Mattel, Chevrolet en Subway.

Conclusie

Er zijn zoveel verschillende manieren om van Hello Kitty te genieten. Je kunt haar zien op TV, in films of reclames. Je kunt naar haar liedjes luisteren of met haar speelgoed spelen. Je kunt je zelfs verkleden als haar voor Halloween! Maar een van de leukste manieren om van Hello Kitty te genieten is door haar mooie kleurplaten in te kleuren. Print vandaag nog een paar van deze Hello Kitty kleurplaten uit voor je kind!

 

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

0 / 5. 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB