KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

De beste Rainbow Friends kleurplaten voor kinderen

Rainbow Friends is een populaar Roblox-spel dat elementen van horror combineert met blijkbaar vriendelijke personages. Met bijna 100 miljoen bezoeken is het een van de uniekere titels op het platform geworden. Afdrukbare Rainbow Friends kleurplaten zijn een leuke activiteit voor kinderen die fan zijn van het spel. Deze kleurplaten tonen de verschillende Rainbow Friends-personages, waaronder:

 

Blue Rainbow Friends kleurplaten

Blue is de dreigendste van alle Rainbow Friends omdat ze voortdurend het gebied afspeuren naar verloren spelers. Om Blue te vermijden, moeten spelers zich verstoppen in een doos of kluisje.

Orange Rainbow Friends kleurplaten

Om ervoor te zorgen dat Orange niet naar buiten komt om te spelen, moeten spelers haar regelmatig voeren. Wees echter wel voorzichtig om haar niet twee keer te voeren, want dan komt ze snel naar buiten. Er is een oranje lijn waar Orange patrouilleert, dus spelers kunnen snel verstoppen als ze haar zien aankomen.

Pink Rainbow Friends kleurplaten

Net als Orange is Pink snel, maar heeft het nadeel dat ze blind is. Om Pink te vermijden, moeten spelers erg stil zijn en buiten haar zicht blijven. Bovendien kan Pink niet door muren lopen, dus spelers kunnen dit gebruiken om hun voordeel te doen.

Green Rainbow Friends kleurplaten

Green is lastig omdat ze altijd patrouilleert, maar ook blind is. Om haar te vermijden, moeten spelers zo weinig mogelijk lawaai maken en voorzichtig zijn om niet te bewegen tijdens het verstoppen.

RedRainbow Friends kleurplaten

Red is onschadelijk en in de huidige versie van Rainbow Friends geen bedreiging. Hoewel spelers Rood waarschijnlijk niet vaak tegenkomen, is Rood waarschijnlijk de Rainbow Friend die ze het liefste willen ontmoeten.

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

5 / 5. 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB