KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Zomer kleurplaten voor kinderen

Nu het weer warmer wordt en de dagen langer, is er geen betere manier om uw kinderen te vermaken dan met leuke zomer kleurplaten! Print ze gewoon uit en laat je kinderen los met kleurpotloden of stiften – ze zullen met plezier een zonovergoten middag doorbrengen met het invullen van scènes van strandvakanties, ijscowagens, barbecues en meer.

zomer kleurplaten

Lees verder voor onze top 10 van zomer kleurplaten.

1. Kleurplaat Strandvakantie

– Deze kleurplaat toont een gezin dat geniet van een mooie dag op het strand. Er is een zandkasteel om in te kleuren, evenals een bananenboot, oceaangolven en meer. Perfect voor kinderen die dromen van een zomer aan het water.
2. Kleurplaat ijscowagen

– Wat is zomer zonder ijscowagen? Deze kleurplaat toont een traditionele ijscowagen, compleet met een wafelhoorn patroon op de zijkant. Het is zeker een hit bij elke ijs-liefhebbende kiddo.
3. Kleurplaat kampeerreis

– Voor kinderen die graag buiten zijn, is deze kleurplaat met kampeerthema perfect. Het bevat alle benodigdheden voor een leuke kampeertrip, zoals een tent, een hengel en natuurlijk S’MORES!
4. Dag in de dierentuin

– Een uitstapje naar de dierentuin is altijd een leuke zomeractiviteit. Op deze kleurplaat staan de favoriete dieren van kinderen, zoals leeuwen, tijgers en beren. Plus, het heeft alle leuke dierentuin voorzieningen zoals voedsel karren en drinken stands.
5. Kleurplaat Zwembadfeest

– Wat is zomer zonder zwembadfeest? Deze kleurplaat is perfect voor elk kind dat graag in het zwembad spettert op een warme dag. Er is zelfs een schattige badmeesterpost bijgevoegd.
6. Kleurplaat Picknick in het park

– Een klassieke zomeractiviteit, picknicken met vrienden of familie is altijd leuk. Deze kleurplaat toont alle picknickbenodigdheden zoals mieren (vergeet die niet!), broodjes, fruit en meer.
7. Fourth of July Parade Kleurplaat

– De Fourth of July is een van Amerika’s favoriete feestdagen – en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestelijke parade? Deze kleurplaat bevat alle patriottische symbolen zoals vlaggen, kale adelaars en vuurwerk.
8. Limonadekraam Kleurplaat

– Een limonadekraam runnen is een van de beste manieren voor kinderen om wat extra geld te verdienen in de zomer! Deze kleurplaat bevat alles wat ze nodig hebben om te beginnen, zoals citroenen, suiker, bekers en meer. Alles wat ze nodig hebben is zonnig weer en ze kunnen aan de slag!
9. Road Trip! Kleurplaat

– Op reis gaan is een van de leukste onderdelen van de zomervakantie. Deze kleurplaat geeft alle opwinding weer van het reizen met vrienden of familie – er is zelfs ruimte om je eigen kenteken in te kleuren!
10 Zomerbloemen kleurplaat

– Deze laatste kleurplaat is perfect voor elke natuurliefhebber. Er staan prachtige bloemen in bloei tegen een helderblauwe lucht – gewoon wat kleur toevoegen en genieten!

Dit zijn slechts enkele van onze favoriete zomer kleurplaat voor kinderen – maar er zijn er nog veel meer! Ga naar de bibliotheek of boekhandel bij jou in de buurt voor meer leuke opties (vergeet alleen niet eerst je naam erop te zetten!). En als je je echt creatief voelt, waarom maak je dan niet zelf? Je kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen kunstwerk tot leven te zien komen!

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

0 / 5. 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB