KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Bumba kleurplaten printen voor kinderen

Kinderen zijn dol op Bumba de Clown en zijn avonturen in het circus! Nu kunnen ze genieten van kleuren in Bumba’s wereld met deze gratis printbare kleurplaten. Met zijn felgele outfit en puntige hoed brengt Bumba zeker een glimlach op het gezicht van je kind. Deze kleurplaten zijn perfect voor regenachtige dagen, autoritten, of wanneer je kind een beetje creatief plezier nodig heeft.

Bumba kleurplaat printen

Deze eerste kleurplaat toont Bumba in zijn gele clownspak, klaar om wat trucjes uit te voeren in het circus. Help je kind met het inkleuren van Bumba’s outfit en hoed, en vergeet niet om wat details toe te voegen zoals knopen en versieringen. Dan is het tijd om creatief te worden met de achtergrond! Gaat Bumba optreden onder de big top? Of misschien bezoekt hij Afrika op een van zijn avonturen. Het is aan je kind om te beslissen.

Bumba kleurplaat

Op deze kleurplaat wordt Bumba vergezeld door zijn vrienden Bumbalu, Balibu, Kiwi en Tumbi. Samen vormen ze een goed team! Je kind kan zijn fantasie gebruiken om allerlei circus capriolen te bedenken voor deze leuke groep vrienden. Wat voor trucs denk je dat ze zullen uitvoeren? Zijn er leeuwen of olifanten in het spel? Het is allemaal aan de fantasie van je kind.

Bumba kleurplaat voor kinderen

Bumba
Op deze kleurplaat geniet Bumba van een rustig moment met wat dieren. Hij lijkt vrienden te zijn geworden met een leeuw, een olifant en een aap. Waar denk je dat ze over praten? Help je kind dit tafereel in te kleuren en bedenk dan zelf een verhaaltje over wat er gebeurt. Misschien leert Bumba zijn nieuwe vrienden wat circustrucs? Alles is mogelijk!

Deze kleurplaten zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben terwijl ze leren over kleurherkenning en fijne motoriek. En wie houdt er niet van Bumba de Clown? Print deze pagina’s uit voor uren creatief plezier.

 

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

0 / 5. 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 KleurplatenGB